Przejdź do głównej treści
Workspace to przestrzeń zespołowa, która pozwala bezpiecznie zarządzać profilami przeglądarki i udostępniać je wielu użytkownikom. Zamiast korzystać z własnych profili lub kont, cały zespół może pracować w jednym Workspace z kontrolowanym dostępem i synchronizacją profili w czasie rzeczywistym, w ramach jednego planu subskrypcji. Po rejestracji w Gologin Twój pierwszy Workspace zostanie utworzony automatycznie. Jeśli Twój plan subskrypcji na to pozwala, możesz od razu zacząć dodawać członków zespołu.

Subskrypcja i workspace’y

Gdy kupujesz subskrypcję, jest ona powiązana z Twoim workspace’em. Jeśli chcesz dodać współpracowników do swojej grupy roboczej, w niektórych przypadkach lepiej skorzystać z dostępu do folderów lub workspace’a niż tworzyć osobny workspace. Jeśli potrzebujesz więcej niż jednego workspace’a, każdy nowy workspace wymaga osobnej subskrypcji. Kilka workspace’ów najlepiej sprawdza się wtedy, gdy masz oddzielne zespoły.
W planie Forever Free możesz mieć tylko jeden workspace

Jak utworzyć kolejne workspace’y

Jeśli zarządzasz wieloma zespołami, a pojedynczy Workspace nie wystarcza, możesz utworzyć nowy. Pamiętaj, że każdy Workspace wymaga osobnej subskrypcji. Aby dodać drugi workspace:
  1. Kliknij nazwę workspace’a w lewym górnym rogu
  2. Wybierz Add workspace
  3. Wpisz nazwę nowego workspace’a i kliknij Create
Tworzenie nowego workspace'a

Przełączanie między workspace’ami

Aby przełączyć się między dostępnymi workspace’ami, kliknij nazwę bieżącego workspace’a i wybierz workspace z listy.
Przełączanie workspace'a