Zakup miejsc dla członków zespołu
Plany Business, Enterprise i Custom obejmują jedno miejsce dla członka zespołu. W planie Professional miejsca nie są wliczone w cenę, ale można je dokupić. Jeśli potrzebujesz więcej miejsc, wykonaj poniższe kroki:- Otwórz main menu, klikając nazwę workspace’u w lewym górnym rogu
- Przejdź do Settings & Members
- Otwórz zakładkę Billing Plans
- Kliknij Change plan
- Znajdź swój aktualny plan
- Podaj nową liczbę miejsc dla członków zespołu
- Kliknij Upgrade plan i dokończ płatność

Opcje dostępu
Możesz udostępnić dostęp do całego workspace’u lub tylko do wybranych folderów:- Workspace access - zapewnia dostęp do całego workspace’u, w tym do wszystkich profili i folderów.
- Selected folders - przyznaje dostęp wyłącznie do wybranych folderów. Członek zespołu nie będzie mógł zarządzać folderami.
Role i uprawnienia
Role
Niezależnie od tego, czy udzielasz dostępu do folderów, czy do workspace’u, dostępny jest zestaw ról i uprawnień:
Jak widać, członek zespołu uzyskuje kontrolę nad Twoimi folderami i członkami zespołu tylko wtedy, gdy ma dostęp do całego workspace’u.