Przejdź do głównej treści
Wszystkie udostępnione profile pojawią się w Twojej domyślnej przestrzeni roboczej.

Korzystanie z udostępnionego profilu

Aby uzyskać do nich dostęp, wystarczy zalogować się na swoje konto Gologin. Wszystkie profile, które zostały Ci udostępnione, znajdziesz na stronie All profiles. Są oznaczone ikoną człowieka obok nazwy profilu. Swoje uprawnienia możesz sprawdzić, klikając 3 dots on the profile > Share
Dostęp do udostępnionego profilu
Jeśli skończysz pracę z udostępnionym profilem, możesz go także opuścić, klikając 3 dots on the profile > Leave.