Przejdź do głównej treści
Jeśli otrzymasz zaproszenie do workspace’u lub udostępnionego folderu, możesz uzyskać do nich dostęp po zaakceptowaniu zaproszenia wysłanego na Twój adres e-mail.
Aby pracować z udostępnionym workspace’em lub udostępnionymi folderami, musisz przejść do workspace’u właściciela.

Jeśli nie masz jeszcze konta

  1. Otwórz swoją skrzynkę e-mail i znajdź wiadomość z zaproszeniem od Gologin
  2. Kliknij link z zaproszeniem w wiadomości
  3. Utwórz swoje konto Gologin, postępując zgodnie z krokami rejestracji
Po rejestracji automatycznie uzyskasz dostęp do udostępnionego workspace’u.

Jeśli masz już konto Gologin

  1. Zaloguj się na swoje konto Gologin za pomocą danych logowania lub uwierzytelniania Google
  2. Otwórz main menu w lewym górnym rogu aplikacji
  3. Znajdź udostępniony workspace na liście pod swoim account
  4. Kliknij workspace, aby go otworzyć
Access Shared Workspace
Po wybraniu workspace’u zyskasz dostęp do profili i folderów, które zostały Ci udostępnione.

Poruszanie się po udostępnionych workspace’ach i folderach

Jeśli otrzymasz dostęp do całego workspace’u, w górnym rzędzie folderów zobaczysz wszystkie dostępne foldery. Sekcja All profiles zawiera wszystkie profile, zarówno te znajdujące się w folderach, jak i bez folderu. Jeśli udostępniono Ci tylko wybrane foldery, w sekcji All profiles zobaczysz wyłącznie profile z tych folderów. Nowe profile możesz tworzyć tylko wewnątrz folderu i tylko wtedy, gdy masz uprawnienia do edycji.