Przejdź do głównej treści
Gologin przechowuje Twoje profile przez co najmniej 120 godzin po ich usunięciu, dzięki czemu możesz odzyskać przypadkowo usunięte profile w menu Restore profiles. Funkcja jest dostępna w każdym płatnym planie!

Jak przywrócić profile

  1. Kliknij workspace name w lewym górnym rogu
  2. Przejdź do Settings & Members
  3. Otwórz kartę Restore profiles
  4. Znajdź profile, które chcesz odzyskać, i kliknij Restore
Restore Profiles
Przywrócone profile pojawią się na stronie All profiles.
Profili usuniętych ponad 120 godzin temu nie można przywrócić. Jeśli nie możesz znaleźć utraconych profili, spróbuj wyszukać je po nazwie za pomocą wyszukiwarki lub skontaktuj się z pomocą techniczną.