Przejdź do głównej treści
Proxy Archive to miejsce, do którego Gologin automatycznie przenosi proxy, które nie są już używane. Aby je otworzyć, przejdź do sekcji Proxies na lewym pasku bocznym, a następnie kliknij kartę Archive. Proxy trafia do archiwum, jeśli nie było używane przez 30 dni. Zarchiwizowane proxy nie są widoczne w Proxy Manager ani na głównej stronie Proxies - dzięki temu nie zaśmiecają listy aktywnych proxy. Jeśli proxy pozostaje w archiwum i nie jest używane, zostaje trwale usunięte po kolejnych 180 dniach.
Archiwum proxy

Przywracanie proxy z archiwum

Aby przywrócić proxy, zaznacz je za pomocą pola wyboru i kliknij Restore. Możesz zaznaczyć kilka proxy i przywrócić je wszystkie naraz.
Przywracanie proxy z archiwum