> ## Documentation Index
> Fetch the complete documentation index at: https://gologin.com/docs/llms.txt
> Use this file to discover all available pages before exploring further.

# Ustawienia workspace'u

Aby przejść do ustawień workspace'u, kliknij **nazwę workspace'u** w lewym górnym rogu i wybierz **Settings & Members.**

Wszystkie ustawienia dotyczące workspace'u znajdziesz w sekcji **Workspace**.

## Settings & Members

W tym miejscu możesz:

* zmienić nazwę workspace'u
* sprawdzić liczbę członków zespołu oraz liczbę zajętych i dostępnych miejsc
* zarządzać [członkami zespołu](https://gologin.com/docs/pl/general/team-collaboration/team-members.md) lub zapraszać nowych
* usunąć workspace

Aby dowiedzieć się, jak zarządzać członkami zespołu, zobacz artykuł [Członkowie zespołu](https://gologin.com/docs/pl/general/team-collaboration/team-members.md)

![Settings & Members](https://mintcdn.com/gologin/xsxwrgOkOY2Fpgik/images/settings_&_members.png?fit=max\&auto=format\&n=xsxwrgOkOY2Fpgik\&q=85\&s=5fc83067c61fba394f41380302fc0434)

### Zmiana nazwy workspace'u

Aby zmienić nazwę workspace'u:

1. Kliknij **nazwę workspace'u** w lewym górnym rogu
2. Przejdź do **Settings & Members**
3. Znajdź **nazwę workspace'u** u góry strony
4. Kliknij **ikonę ołówka** obok niej
5. Wpisz nową nazwę i naciśnij Enter

![Zmiana nazwy workspace'u](https://mintcdn.com/gologin/xsxwrgOkOY2Fpgik/images/renaming_workspace-1.gif?s=514a9ac2c4fbd51d7ec84b2000b705d1)

Nazwa workspace'u jest wspólna dla wszystkich, więc członkowie Twojego zespołu również zobaczą ustawioną przez Ciebie nazwę.

### Usuwanie workspace'u

> [!WARNING]
>
> Zachowaj ostrożność. Nie usuwaj swojego głównego workspace'u, ponieważ utracisz dostęp do swoich profili i subskrypcji, przynajmniej tymczasowo. W niektórych przypadkach profili nie uda się przywrócić.
>
> Jeśli przypadkowo usunąłeś workspace i chcesz go odzyskać, jak najszybciej skontaktuj się z zespołem wsparcia.

Aby usunąć workspace:

1. Kliknij **nazwę workspace'u** w lewym górnym rogu
2. **Ważne: wybierz workspace, który chcesz usunąć, lub upewnij się, że jesteś w nim zalogowany**
   * nazwa workspace'u powinna być obwiedziona szarą ramką na liście workspace'ów, a na liście profili powinny być widoczne jego profile
3. W menu głównym w lewym górnym rogu kliknij **Settings & Members**
4. Kliknij przycisk **Delete workspace**
5. Potwierdź parametry workspace'u i **upewnij się, że to właśnie ten, który chcesz usunąć**.\
   Wpisz **Delete**
6. Kliknij przycisk **Delete**

![Usuwanie workspace'u](https://mintcdn.com/gologin/JJb07wxZ3sluhcUx/images/deleting_a_workspace-1.gif?s=fdc69f8ce326763d4a6c25fb6a402861)

Gologin usunie workspace i przekieruje Cię do ustawień jednego z workspace'ów, które nadal posiadasz.

## Billing plans & Restore profiles

Te sekcje menu pozwalają:

* [przejść na wyższy plan subskrypcji](https://gologin.com/docs/pl/general/account-and-billing/change-plan.md) lub dodać więcej członków zespołu i ruchu proxy
* zarządzać [metodą płatności](https://gologin.com/docs/pl/general/account-and-billing/payment-methods.md)
* sprawdzić historię płatności i datę wygaśnięcia bieżącej subskrypcji
* [wprowadzać kody promocyjne](https://gologin.com/docs/pl/general/account-and-billing/promo-codes.md)
* [przywracać przypadkowo usunięte profile](https://gologin.com/docs/pl/browser-profiles/profile-management/restore-deleted-profiles.md)

Kliknij odpowiednie linki, aby dowiedzieć się więcej o tych funkcjach.


This documentation is built and hosted on [Mintlify](https://mintlify.com), a developer documentation platform.